Om oss

Velkommen til hagefokus.no & HFhome.no

 

Vi er et firma som ble etablert våren 2008 vi har satt oss som mål å være markedsledende på støpejern, samt mye annen variert dekor til hus & hage. Vi ønsker til enhver tid å ha det bredeste utvalget og de beste prisene.

 

Våre produkter er både eksklusive og dekorative, vi har alt fra klassiske, flotte fontener,til elegante og tidløse krukker, utebelysning i gammel engelsk stil, fuglebad, vakre rosebuer, dekorative vannposter, nostalgiske brønnpumper, statuer, figurer og variert dekor i stilfull design, til både hus & hage, terrasse og balkong.

Støpejern er et solid materiale, det tåler frost, det kan stå ute hele året og egner seg derfor godt, for norske forhold.

 

Vi fører også flotte hagemøbler fra Sika Design, i tillegg så har vi mye lekkert innen møbler, sånn som barstoler, vår kjempeflotte barsofa og flere typer lekre spisestoler, dinningsofaer, vi har også mange ulike sengegavler og ikke minst, mye variert flott interiør som lysestaker, brett, vaser, pokaler, krukker og elegant dekor, til både ute og innebruk.

 

Er du på jakt etter noe du ikke finner på vår hjemmeside, ta kontakt, så håper vi at du finner noe som frister i vår nettbutikk :)

 

Takk for besøket og velkommen tilbake.

Mvh Hagefokus.no & HFhome.no